Siirry suoraan sisältöön

Osta Dogecoin

Osta Dogecoin

Kryptovaluuttojen ala on kasvanut uskomattoman suureksi vuosien aikana. Se on onnistunut keräämään hyvin paljon huomiota monilta eri tahoilta vuosien kuluessa. Alalla on kuitenkin joitakin vaihtoehtoja, jotka ovat keränneet erityisen paljon huomiota. Yksi näistä on ehdottomasti Dogecoin, joka on puhututtanut heti sen alkuperäisestä julkaisusta lähtien.

Dogecoin on kehitetty alkujaan vuonna 2013, ja sen olemassaoloaika on kerennyt sisältämään monia mielenkiintoisia hetkiä ja juonenkäänteitä. Tästä syystä yhä useammat ovat kiinnostuneita sen luomista mahdollisuuksista, sekä tietenkin Dogecoinin ostamisesta. Jos olet itse kiinnostunut tämän hauskan kryptovaluutan hankinnasta, sinulla voi olla monia eri kysymyksiä. Mistä voit ostaa Dogecoineja, ja miten koko prosessi tapahtuu? Me tulemme vastaamaan näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Avullamme sinun tulee olla helppoa aloittaa Dogecoinien ostaminen välittömästi!

Dogecoinin historia tekee siitä hyvin mielenkiintoisen vaihtoehdon

Kuten juuri mainitsimme, dogecoin on alkujaan julkaistu vuonna 2013. Tämä tekee siitä melkein kymmenen vuotta vanhan kryptovaluutan, mikä on huomattava ikä millä vain alalla. Erityisesti nopeasti muuttuvalla kryptovaluuttojen alla näin pitkä historia on hyvin merkittävä. Se kertoo hyvin paljon valuutan laadusta, ja sen keräämästä suosiosta.

Dogecoin on meme-coin, mikä tarkoittaa sen pohjautuvat johonkin internetin meemiin. Tässä tapauksessa on tarkalleen suloinen Shiba Inu meemi, joka ilahduttaa internetin käyttäjiä vieläkin. Dogecoin sai itse asiassa alkunsa vitsinä, mikä tekee siitä hyvin mielenkiintoisen kryptovaluutan. Harva vitsi muuttuu näin tuottoisaksi tosissaan otettavaksi vaihtoehdoksi.

Dogecoin luotiin alkujaan Billy Markusin ja Jackson Palmerin toimesta. Sen alkuperäinen tarkoitus oli pilkata Bitcoinia ja koko kryptovaluuttojen alaa. Sen tarkoituksena oli osoittaa kenen vain pystyvän siihen, mitä Bitcoin oli tehnyt. Dogecoinin kehittäjät tekivät kuitenkin sen verran hyvää työtä, että valuutta sai tuulta siipiensä alle, keräten hyvin paljon kiinnostuneita katseita ja käyttäjiä. Se onnistui toimissaan loistavalla tavalla, mahdollistaen samat asiat kuin Bitcoin, paitsi huomattavasti nopeammin.

Minkälainen kryptovaluutta Dogecoin oikein on?

Koska Dogecoin tehtiin alkujaan pilkkaamaan erityisesti Bitcoinia, se tietenkin muistuttaa hyvin paljon juuri tätä valuuttaa. Tämä näkyy hyvin monissa eri asioissa. Dogecoin toimii samanlaisen Proof of Work lohkoketjun päällä kuin Bitcoin. Tämä tarkoittaa sitä, että lohkoketjun louhijoille palkitaan heidän tekemästään työstä. Tämä on ensimmäinen lohkoketju tyyppi, ja tietenkin ajan kanssa on tehty toimivampia ratkaisuja. Silti monet vanhemmat vaihtoehdot, kuten juuri Dogecoin toimii vieläkin tämän vanhemman lohkoketjun avulla.

Toinen asia, missä Dogecoinin ja Bitcoinin yhtäläisyydet näkyvät on niiden käyttötarkoitus. Nimittäin aivan kuten Bitcoinin, myös Dogecoinin käyttötarkoitukset ovat rajalliset. Toisin kuin monia muita uudempia vaihtoehtoja, Dogecoinia voidaan käyttää vain maksuna perinteisen fiat-valuutan sijasta. Tämä saattaa vaikuttaa varsin suppealta verrattuna moniin uusiin vaihtoehtoihin. Toisaalta Dogecoin toimii tässä käyttötarkoituksessa erityisen hyvin. Sen avulla maksut onnistuvat hyvin nopeasti, mikä tietenkin miellyttää hyvin monia sijoittajia.

Viimeinen huomioita asia, mikä liittyy Dogecoiniin on tietenkin se, että kyseessä on avoin vaihtoehto. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että se ei ole keskitetty tai linkitetty yhteen toimivaltaan. Tämä onkin huomattava asia, mikä erottelee kryptovaluutat fiat valuutoista. Toisin kuin fiat valuutat, kryptovaluutat eivät ole linkitetty esimerkiksi yhteen valtioon tai suureen toimivaltaan kuten Euroopan Unioniin. Tämä tekee niistä huomattavasti vapaampia, ja mahdollistaa esimerkiksi sen, että periaatteessa kuka vain voi aloittaa niiden louhinnan.

Mistä voit ostaa Dogecoineja?

Yksi ensimmäisistä asioista, joka varmasti mietityttää sinua sen jälkeen, kun olet päättänyt ostaa Dogecoineja on se, mistä oikein voit ostaa niitä. Tähän kysymykseen vastaamme heti, jotta voit tutustua kaikkiin mahdollisiin vaihtoehtoihin. Jos olet ostamassa Dogecoineja aivan ensimmäistä kertaa, on hyvin mahdollista, että tulet käyttämään Vaihtoa.

Vaihdot tarkoittavat sivustoja ja palveluita, joilla pääset vaihtamaan fiat valuuttaa kryptovaluuttaa. Toisin sanoen pääset ostamaan haluamaasi kryptovaluuttaa esimerkiksi eurolla. Koska kryptovaluutat ovat hyvin suosittuja nykyään, tietenkin sen ostamiseen on hyvin monia eri mahdollisuuksia. Se tarkoittaa sitä, että voit löytää hyvin monia eri vaihtoja, joiden väliltä voit valita. Koska Dogecoin on todella kuuluisa ja suosittu kryptovaluutta, se tietenkin löytyy hyvin monien vaihtojen valikoimista.

Kun olet päättänyt ostaa Dogecoineja, voit käyttää tätä tietoa vaihdon valintaan. Toisin sanoen voit rajoittaa vaihtojen valikoimaa niihin palveluihin, joilla voit ostaa juuri DOGE valuuttaa eurolla. Vaihdot eroavat toisistaan eri asioilla. Esimerkiksi toiset vaativat hyvin mittavan tunnistautumisen heti aluksi, kun taas toiset antavat sinun  valita, kuinka paljon käytät tähän aikaa. Lisäksi eri vaihdot sisältävät eri kokoisia maksuja. Niin kauan kunhan valitset turvallisten ja luotettavien vaihtojen väliltä, voit valita ihan minkä vain, mikä sattuu sopimaan sinulle. Näin voit olla varma olevasi tyytyväinen valintaasi pidemmän aikaa!

Miten voit ostaa Dogecoineja

Dogecoinien ostaminen alkaa tietenkin valitsemalla sinulle sopivin vaihto. Kun olet tämän tehnyt, voit aloittaa itse ostoprosessin! Se, miten Dogecoin kryptovaluutan ostaminen tapahtuu riippuu tietenkin siitä, minkä vaihdon valitset käytettäväksi. Kuitenkin niissä kaikissa on joitakin yhtäläisyyksiä, jotka yhdistävät aivan kaikkia vaihtoehtoja.

Ensimmäisenä sinun tulee luoda tunnus sivustolle. Lähes kaikki sivustot vaativat tämän yhteydessä myös tunnistautumisen. Kuitenkin eri sivustot voivat erota toisistaan sen mukaan, kuinka pitkä tunnistautumis prosessi sinua odottaa alussa. Jos vaihto ei vaadi minkäänlaista tunnistautumista, on suositeltavaa vaihtaa palvelua, koska tämä ei ole luotettavan vaihdon merkki. Tunnistautumisen tarkoitus on yksinkertaisesti varmistaa, että olet täysi ikäinen, ja asut alueella, jossa kryptovaluutat ovat sallittuja.

Kun olet suorittanut vaihdon vaatiman tunnistautumis prosessin, sinun tulee tehdä talletus sivustolle. Tämä voidaan suorittaa eri maksupalveluita käyttämällä, riippuen siitä, mitä vaihtoa käytät. Yleisesti ottaen kaikki suosituimmat vaihdot hyväksyvät hyvin monet eri maksutavat. Tämän avulla pelaajille on lukemattomasti erilaisia maksutapoja, joiden väliltä he voivat valita. Kun olet valinnut sinulle sopivan vaihdon, voit yksinkertaisesti siirtyä markkina osion DOGE/EUR osioon. Siellä voit vaihtaa euroja DOGE kolikoiksi. Voit valita esimerkiksi tietyn määrän euroja, jolla haluat ostaa DOGE kolikkoja. Kun olet hyväksynyt oston, olet hankkinut itsellesi Dogecoineja. Onnittelut, olet juuri ostanut itsellesi DOGE kryptokolikkoja.

Dogecoinin ostaminen puhelimella

Suuri osa ihmisistä käyttää nykyään puhelimia hyvin moniin eri tarkoituksiin. Älypuhelimia käytetään kuin pieninä tietokoneina, mikä ei ole yllättävää. Ne mahdollistavat hyvin monet asiat ihan yhtä hyvin kuin tietokoneet, joten voit välttää tietokoneen avaamisen älypuhelinta käyttämällä. Lisäksi voit päästä tekemään mitä haluat riippumatta siitä, missä oikein olet.

Tästä syystä tietenkin monet miettivät sitä, voidaanko puhelimia käyttää myös DOGE kolikkojen ostamista varten. Onneksi vastaus tähän on myöntävä. Kaikki korkealaatuiset vaihdot ovat optimoitu toimimaan aivan kaikilla laitteilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit siirtyä vaihdon sivustolle myös puhelimen verkkoselaimella. Vaihdon sivusto reagoi automaattisesti näytön muuttuvaan kokoon. Tästä syystä pääset ostamaan Dogecoineja ihan yhtä helposti kuin tietokoneella.

Mikä parasta, jotkut vaihdot ovat luoneet erillisen sovelluksen käytettäväksi. Tämä mahdollistaa vielä nopeamman ja helpomman Dogecoinien ostamisen. Kun olet ladannut sovelluksen sovelluskaupasta, voit aloittaa sen käytön hyvin nopeasti ja helposti. Sinun ei ole kuitenkaan pakko ladata sovellusta, jos et halua täyttää puhelimesi tilaa. Voit aina valita käyttäväsi korkealaatuista verkkoselain versiota helppoon kaupankäyntiin myös liikkeellä. Sinulla on todellakin lukemattomasti mahdollisuuksia, kun haluat ostaa Dogecoineja!

Dogecoinin turvallinen säilytys

Kun olet ostanut Dogecoineja, sinun pitää tietenkin tietää, miten oikein voit säilyttää niitä. Tähän tarkoitukseen on luotu erityisiä DOGE lompakoita, joiden avulla voit säilyttää hankkimiasi Dogecoineja turvallisesti. Todellakin DOGE lompakoilla tarkoitetaan krypto lompakoita, jotka tukevat myös DOGE kolikoita. Monet näistä mahdollistavat monien eri kryptovaluuttojen säilyttämisen. Tämän takia voit käyttää samaa lompakkoa kaikkien kryptovaluuttojen säilyttämiseen, mikä tietenkin tekee niiden käyttämisestä huomattavasti helpompaa.

Krypto lompakot voidaan jakaa kahteen eri ryhmään; kuumiin ja kylmiin lompakoihin. Ne ovat luotu erilaisiin tarkoituksiin, minkä takia hyvin monilla innokkailla sijoittajilla on molemmat vaihtoehdot käytössä. Siten he voivat käydä kauppaa haluamillaan kryptovaluutoilla mahdollisimman helposti ja näppärästi. Kuumat lompakot ovat parempi vaihtoehto päivittäiseen käyttöön. Ne ovat nopeampia kuin kylmät lompakot, joten voit tehdä siirtoja ketterämmin. Jos haluat käydä kauppaa Dogecoineilla, kuuma lompakko on sinulle sopiva lompakko.

Kuten sanoimme, monet sijoittajat ovat hankkineet kylmän lompakon kuuman rinnalle. Tämä johtuu siitä, että kylmät lompakot ovat turvallisempia ja luotettavampia. Niiden toinen nimi on laitteisto lompakko, ja ne ovat kirjaimellisesti erillisiä fyysisiä laitteita. Ne eivät ole kytketty internetiin, minkä ansiosta hakkerit eivät pääse niihin käsiksi. Toisin sanoen täällä Dogecoinit ja muut kryptovaluutat säilyvät parhaassa mahdollisessa turvassa. Siten se sopii pidempiaikaiseen säilytykseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Miten voit myydä Dogecoineja

Dogecoinien ostaminen on vasta ensimmäinen puoli koko kaupankäynnistä. Toinen puoli on tietenkin niiden myyminen, jonka tarkoituksena on tuoda sinulle mahdollisimman paljon tuottoa. Siitä syystä sinua varmasti kiinnostaa tietää, miten oikein voit myydä Dogecoineja käytännössä.

Sinulla on tähän monta vaihtoehtoa. Tietenkin yksi suosituista mahdollisuuksista on vaihdon käyttäminen. Se on sinänsä hyvin helppo tapa, kunhan ymmärrät miten se toimii. Ensimmäisenä sinun tulee tehdä vaihdolle talletus, tällä kertaa DOGE kolikoilla fiat valuutan sijasta. Kun olet tallettanut haluamasi summan, voit siirtyä markkina alueelle, johon haluat vaihtaa DOGE kolikoita. Voit esimerkiksi valita DOGE/EUR osion, jos haluat vaihtaa Dogecoineja takaisin euroon.

Kun olet siirtynyt haluamallesi osiolle, voit valita kuinka paljon haluat myydä. Voit esimerkiksi valita myyväsi koko summan sen hetken markkinahinnalla. Tästä tullaan vähentämään tietenkin vaihdon maksun summa. Kun olet hyväksynyt myynnin, sinulle siirretään sopiva määrä euroja, jonka voit siirtää takaisin perinteiselle pankkitilillesi käyttämällä haluamaasi maksutapaa. Voit myös valita myyväsi DOGE kolikot tietyllä markkina-arvolla. Tämä on hieman vaativampi tapa myydä kolikoita, mutta kun olet kehittynyt krypto kaupankävijänä, myös tämä osio tulee tapahtumaan hyvin helposti. 

Dogecoin on P2P valuutta

Kuten sanoimme, Vaihdon käyttäminen on vasta yksi tapa myydä ja ostaa DOGE kolikoita. Tämä johtuu siitä, että kyseessä on P2P valuutta. P2P on lyhenne sanoista peer to peer. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käydä kauppaa myös muiden sijoittajien kanssa. Toisin sanoen voit ostaa sekä myydä myös muiden Dogecoinista kiinnostuneiden henkilöiden kanssa.

Tämä alkaa tietenkin sillä, että etsit toisen henkilön, joka on kiinnostunut käymään kauppaa DOGE kolikoista. Tämä on yllättävän helppoa! Jos suuntaat Reddit keskustelupalstalle, joka kerää hyvin paljon krypto sijoittajia luokseen, voit löytää monia keskustelukanavia, jotka ovat keskittyneet juuri tähän asiaan. Sieltä voit löytää monta ehdokasta, joiden kanssa voit tehdä potentiaalisesti kauppaa.

P2P kaupankäyntiin liittyy omat hyvät ja huonot puolensa. Sen ehdoton etu on se, että päätätte itse kaikista maksuista. Tällä tavalla molempi osapuoli voi säästää jopa pitkän pennin verrattuna vaihdon käyttämiseen. P2P kaupankäynnin huonot puolet johtuvat sen riskeistä. Kyseessä on loppujen lopuksi täysin tuntematon ihminen, kenen kanssa aiot käydä kauppaa. Siitä syystä on hyvin tärkeää, että sovitte aivan kaikista asioista etukäteen. Tällä tavalla voitte välttää hyvin epämiellyttävät tilanteet itse kaupankäynti tilanteessa. Jos ette pääse jostain asiasta sopimukseen, on parempi, että vaihdat kauppa kaveria. Kuten sanoimme, voit varmasti löytää toisen ihmisen, joka on myös kiinnostunut kaupan käymisestä.

Vastuullinen sijoittaminen

Kävit sitten kauppaa krypto valuutoista, tai mistä vain muusta sijoituskohteesta, on aina hyvin tärkeää, että otat vastuullisuuden huomioon. Mutta mitä vastuullinen sijoittaminen oikein tarkoittaa? Hyvin yksinkertaisesti sitä, että sijoitat sillä tavalla, että et riskeeraa summia, joita et voi menettää. Tällä tavalla sijoittaminen ja krypto kaupankäynti säilyy mukavana harrastuksena, niin kuin sen on tarkoitus.

Onneksi vastuulliseen sijoittamiseen on nykyään olemassa monia erilaisia työkaluja ja vinkkejä, joiden avulla se onnistuu helposti. Yksi monien aloittelijoiden suosima tapa varmistaa vastuullinen sijoittaminen on erillisen pankkitilin luominen. Tämän tarkoitus on toimia pelkästään sijoittamista varten. Toisin sanoen voit asettaa tälle tilille vaikka joka kuukausi tietyn verran rahaa. Tämä raha on siten tarkoitettu sijoittamiseen. Kun se on kulutettu loppuun, et voi enää ostaa sen kuukauden aikana lisää kryptovaluuttoja. Sinun tulee odottaa seuraavaan kuukauteen.

Sijoittamisen ei kuulu viedä koko elämääsi mukanaan. Tämä tietenkin kattaa myös käyttämäsi varat, mutta se ei ole ainoa asia, mikä tulee ottaa huomioon. Nimittäin on hyvin tärkeää, että et käytä loputtomasti aikaa sijoittamiseen. Jos huomaat sijoittamisen alkavan viemää aikaa, joka on tarkoitettu esimerkiksi perheen kanssa ajan viettämiseen, on aika rajoittaa tätä. Kryptovaluuttojen maailma on hyvin nopea, joten voit olla varma myös seuraavana päivänä sen mahdollistaen monia upeita asioita.

Tiedosta Dogecoinin riskit

Mikään asia ei ole täydellinen, ja tämä tietenkin vaikuttaa myös Dogecoiniin. Siihen liittyy joitakin riskejä, aivan kuten kaikkiin muihinkin sijoituskohteisiin. Toisaalta, jos olet tietoinen näistä riskeistä, voit tietenkin minimoida niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Vastuullinen sijoittaminen on tietenkin jo yksi keino, mikä minimoi yleisesti sijoittamisen luomia riskejä.

Toinen riski, mikä tulee pitää mielessä liittyen erityisesti Dogecoiniin, on sen korkea volatiliteetti. Korkea volatiliteetti tarkoittaa sitä, että kyseisen sijoituskohteen arvo heittelee erityisen paljon jopa hyvin lyhyessä ajassa. Tämä ei ole vain Dogecoiniin liittyvä asia, vaan se vaikuttaa aivan kaikkiin erilaisiin kryptovaluuttoihin.

Tämän tuomien riskien minimointiin on kaksi erilaista keinoa. Ensimmäisenä sijoittajan kannattaa sijoittaa pidempiaikaisesti päivä sijoittamisen sijaan. Tämän avulla he voivat olla välittämättä lyhytkestoisista arvon vaihteluista. He voivat keskittyä pidempiaikaisiin arvon vaihteluun, ja siten tehdä tuottoa parhaalla mahdollisella tavalla. Sen lisäksi on parempi idea koota monipuolinen salkku sen sijaan, että asettaisit kaikki varat yhden kohteen sijaan. Siten koko salkkusi arvo ei romahda, vaikka yhden kohteen arvo tippuisi yllättäen.

Dogecoin on suosittu vaihtoehto

Vaikka Dogecoin on kerännyt jonkin verran epäilyksiä vuosien aikana, se on silti hyvin suosittu kryptovaluutta. Se, että koko kryptovaluutta sai alkunsa vitsinä ei näy enää ollenkaan Dogecoinin suosiossa, vaan se voidaan ottaa hyvin tosissaan, aivan kuten monet muutkin kryptovaluutat.

Dogecoinin suosio näkyy tietenkin sen arvon nousemisessa. Mitä enemmän ihmiset ja yhtiöt ovat kiinnostuneita juuri tästä vaihtoehdosta, sitä korkeammalle sen arvo nousee. Tämä taas nostaa valuutan kiinnostavuutta erilaisten sijoittajien silmissä. Kaikki tämä luo tietynlaisen kehän, joka nostaa hiljalleen valuutan arvoa, vaikka siinä on joitakin lyhytaikaisia notkahduksia. Kaiken kaikkiaan Dogecoinin arvo on noussut yli 8000% sen olemassaolon aikana, mikä on tietenkin huomattava saavutus.

Dogecoin vs muut vaihtoehdot

Dogecoin ei todellakaan ole ainoa vaihtoehto kryptojen maailmassa. Alalle luodaan koko ajan enemmän uusia ja mielenkiintoisia vaihtoehtoja, jotka keräävät huomiota hyvin paljon. Tämä tietenkin nostaa kilpailun tasoa koko ajan entisestään, koska eri kryptovaluutat joutuvat kilpailemaan huomiosta keskenään.

Silti jotkut vaihtoehdot, kuten Dogecoin, onnistuu juuri keräämään erityisen paljon huomiota vuosi toisen jälkeen. Tähän vaikuttaa tietenkin hyvin monet eri asiat. Yksi huomattavista tekijöistä on se, että se on huomattavasti helpompi ymmärtää, kuin muut suositut vaihtoehdot kuten Ethereum ja Bitcoin. Koska Bitcoin on aivan ensimmäinen kryptovaluutta alalla, se on varsin monimutkainen. Dogecoinista on jätetty kaikki nämä monimutkaisuudet pois, mikä tekee siitä erityisen kuluttajaystävällisen vaihtoehdon. Ethereum taas sisältää monia toimintoja, mikä tekee sen käytöstä monimutkaisempaa.

Miten voit maksaa Dogecoineista

Kuten sanoimme, se mitä maksutapoja voit käyttää Dogecoineista, riippuu hyvin paljon siitä, mitä vaihtoa käytät. On tietenkin vielä asia erikseen, jos ostat Dogecoineja toiselta sijoittajalta. Silloin voitte sopia keskenänne käytetystä maksutavasta.

Kun valitset vaihtoa käytettäväksi, voitkin käyttää maksutapoja hyväksesi. Jos sinulla on tietty maksutapa mielessä, voit valita juuri sen tarjoaman vaihdon. Yleisiä maksutapoja ovat esimerkiksi perinteiset pankkisiirrot ja Trustlyn kaltaiset vaihtoehdot. On hyvä idea käyttää aina vain sellaisia maksutapoja, jotka ovat tuttuja sinulle. Niin sinun ei tarvitse käyttää aikaa uuden vaihtoehdon opettelemiseen.

Elon Musk on vaikuttanut Dogecoinin suosioon

Monet ulkoiset tekijät voivat vaikuttaa hyvin paljon kryptovaluuttojen suosioon. Tämä näkyy erityisesti Dogecoinissa, jonka suosioon on vaikuttanut biljonääri Elon Musk. Hän on twiitannut monta kertaa kyseisestä kryptovaluutasta, mikä on nostanut aina kyseisen valuutan arvon hyvin lyhyessä ajassa. Voikin olla suositeltavaa seurata hänen Twitter tiliään, jos haluat tietää ensimmäisenä, mitä sanottavaa tällä biljanöörillä on.

Dogecoin on hauska meme-coin

Kuten olemme aiemmin maininneet, Dogecoin on meme-coin. Tämä ei tarkoita pelkästään sitä, että se on saanut alkunsa vitsinä vaan, että koko valuutta ottaa hyödyn myös monista jatkuvista internetin vitseistä.

Tämä näkyy esimerkiksi Doge Day 420 päivää. Päivää juhlitaan 20. huhtikuuta, ja internetin innokkaimmat Dogecoin sijoittajat, haluavat tehdä siitä Dogecoinille osoitetun päivän. Päivän tarkoituksena on nostaa kryptovaluutan arvo huomattavasti lyhyessä ajassa. On tietenkin mahdoton ennustaa täydellisesti, tuleeko tämä onnistumaan, mutta sitä tulee aivan varmasti hauska seurata!

Dogecoinin tulevaisuus

Kaiken kaikkiaan Dogecoinin tulevaisuus on hyvin mielenkiintoinen. Aivan kuten kaikkien muidenkin kryptovaluuttojen kohdalla, myös tätä on hieman hankala ennustaa. Kuitenkin yleisesti ottaen kryptovaluuttojen ala kasvaa koko ajan suuremmaksi, ja yhä useammat kaupat esimerkiksi hyväksyvät kryptot maksuina. Kaikki tämä tulee aivan varmasti vaikuttamaan myös Dogecoinin suosioon.

Dogecoin on suloinen kryptovaluutta

Olemme jo sanoneet monta kertaa Dogecoinin olevan hyvin hauska vaihtoehto, mikä tulee erilaisiin kryptovaluuttoihin. Sen lisäksi tämä kryptovaluutta on yksi alan suloisimmista vaihtoehdoista, kiitos sen ilahduttavan logon. Söpöys ja hauskuus eivät tietenkään riitä korkeaan suosioon, vaan siihen vaikuttaa muun muassa valuutan käyttäjäystävällisyys jan mediasta saatu huomio. Kaiken kaikkiaan Dogecoin on hyvin miellyttävä kryptovaluutta, jonka seuraaminen kiinnostaa hyvin monia hyvästä syystä!